Скочи на садржај

ЈОШ УСПЕХА НАШИХ УЧЕНИКА!​

Лазар Зубовић најбољи – прво место из електронике, а Бојан Колунџија – друго место из основа електротехнике!

У суботу 7.маја 2022. године у Електротехничкој и грађевинској школи “Никола Тесла” у Зрењанину је одржано Двадесетшесто регионално таикмичење ученика електротехничких школа. Такмичење је организовано од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Србије и Заједница електротехничких школа Србије. Ово је такмичење у којој ученици знање из теорије показују решавањем проблемских задатака.

Наша школа је и ове године имала своје представнике на овом такмичењу. Ученици првог разреда Бојан Колунџија И7, Стефан Секулић И7, Огњен Машуловић И6 и Димитрије Лаловић И6 такмичили су се из основа електротехнике 1, а припремао их је Небојша Берић. Ученик другог разреда Александар Хеђи ИИ4 такмичио се из основа електротехнике 2 и припремао га је Бојан Грујућ. Ученика трећег разреда Лазар Зубовић ИИИ4 се такмичио из електронике, а припремила га је Маријана Богдановић.

Награде и пласман на републичко такмичење освојили су Лазар Зубовић – прво место и Бојан Колунџија друго место. Стефан Секулић је похваљен за свој резултат.