JOŠ USPEHA NAŠIH UČENIKA!

Lazar Zubović najboljiprvo mesto iz elektronike, a Bojan Kolundžija – drugo mesto iz osnova elektrotehnike!

U subotu 7.maja 2022. godine u Elektrotehničkoj i građevinskoj školi “Nikola Tesla” u Zrenjaninu je održano Dvadesetšesto regionalno taikmičenje učenika elektrotehničkih škola. Takmičenje je organizovano od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije i Zajednica elektrotehničkih škola Srbije. Ovo je takmičenje u kojoj učenici znanje iz teorije pokazuju rešavanjem problemskih zadataka.

Naša škola je i ove godine imala svoje predstavnike na ovom takmičenju. Učenici prvog razreda Bojan Kolundžija I7, Stefan Sekulić I7, Ognjen Mašulović I6 i Dimitrije Lalović I6 takmičili su se iz osnova elektrotehnike 1, a pripremao ih je Nebojša Berić. Učenik drugog razreda Aleksandar Heđi II4 takmičio se iz osnova elektrotehnike 2 i pripremao ga je Bojan Grujuć. Učenika trećeg razreda Lazar Zubović III4 se takmičio iz elektronike, a pripremila ga je Marijana Bogdanović.

Nagrade i plasman na republičko takmičenje osvojili su Lazar Zubović – prvo mesto i Bojan Kolundžija drugo mesto. Stefan Sekulić je pohvaljen za svoj rezultat.