Скочи на садржај

Сајам образовања 05.04.2024.

Средња техничка школа успешно представљена на Сајму Образовања!

У петак, 5. априла 2024. године, у Спортском центру “Соко” у Сомбору, одржан је један од најзначајнијих догађаја за будућност младих – Сајам Образовања. Овај догађај окупио је школе и факултете, пружајући основцима и средњошколцима јединствену прилику да се упознају са различитим образовним опцијама и каријерним путевима.

Међу школама које су активно учествовале на сајму, истакла се Средња техничка школа из нашег града. Са поносом и ентузијазмом, заједно са професорима и ученицима, представили смо нашу школу и све што она нуди.

Средња техничка школа је позната као лидер у образовању у западнобачком округу, а наша присутност на Сајму Образовања потврдила је ту репутацију. Са широким спектром стручних смерова и врхунском опремом, наша школа пружа ученицима могућност да стекну практична знања и вештине које су неопходне за успех у модерном свету.

Током сајма, имали смо прилику да директно комуницирамо са основцима, размењујући информације о нашим програмима и активностима. Ученици су имали прилику да виде макете, експонате и демонстрације из различитих области, што им је помогло да створе јаснију слику о томе шта их очекује у нашој школи.

Поред представљања средњошколцима, наша школа је такође активно учествовала у радионицама о професионалној оријентацији намењеним матурантима. Пружили смо им корисне савете и информације о могућностима за даље образовање и каријеру.

Учешће на Сајму Образовања је било од изузетног значаја за нас као школу, али и за наше ученике. Имали смо прилику да покажемо своју преданост квалитетном образовању и да инспиришемо младе људе да сањају велико и да раде напорно како би остварили своје циљеве.

Средња техничка школа захваљује организаторима на прилици да учествујемо на овом важном догађају и радујемо се будућој сарадњи са младим генерацијама. Спремни смо да наставимо да пружамо врхунско образовање и да будемо подршка нашим ученицима на њиховом путу ка успеху.