Скочи на садржај

Наш сјајни ВЕЉКО Иђушки

Ученик наше школе,одељења 2-4, Вељко Иђушки, од почетка сезоне такмичења у организацији Министарства просвете, ниже само сјајне резултате. Прво општинско такмичење је било 3. фебруара, Књижевна олимпијада, које је реализовано у нашој школи. Вељко је освојио 2. место.

Већ следећег дана 4.фебруара, на општинском такмичењу из физике, које је одржано у гимназији „Вељко Петровић“ Вељко је освојио 1. место и рангирао се за одлазак на окружно такмичење.

10. фебруара, Вељко наставља свој низ на такмичењу из математике  где осваја 2.награду и рангира се на окружно такмичење које је било у Оџацима, 2.марта где је освојио 1. награду и рангирао се за републичко такмичење које ће бити одржано у Новом Пазару, 20. априла.

24.2.2024. одржано је општинско такмичење из српског језика и књижевности у Средњој економској школи где је Вељко освојио 1.место.

Вељко је и овог викенда освојио два сјајна резултата, у суботу 16. марта  1. место из физике, а у недељу 17.марта 2.место на окружном такмичењу на Књижевној олимпијади.

Вељко Иђушки са професорицом Андрејом Марјановић на додели награде, Таленти 2023.