Srednja tehnička škola Sombor

...regionalni centar tehničkih struka

  • Povećaj veličinu slova
  • Podrazumevana veličina slova
  • Smanji veličinu slova
nastavnici

Miloš Pavić

Pavić Miloš diplomirani profesor informatike i diplomirani inženjer informarike.

 

Rodjen 1977g u Vinkovcima R.Hrvatska, pohađao srednju tehničku školu u Somboru.

 

Na tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin diplomirao za profesora informatike kao prvi student u generaciji, a takodje sledeće godine i za inženjera informatike, sa prosečnom ocenom 8.50.

 

Apsolvent magistarskih studija smer "Elektronsko poslovanje" na tehničkom fakultetu u Zrenjaninu sa prosečnom ocenom 10.0.

 

Radno iskustvo:

  1. Fabrika nameštaja Aleksandro, sistem administrator (linux, windows, postgres, mssql server) i programer (aleksandro web sajt).
  2. Srednja tehnička škola Sombor - profesor informatike.
  3. Pedagoški fakultet - asistent informatike na predmetu baze podataka, rad u timu za akreditaciju fakulteta i studiskih grupa.
  4. Srednja tehnička škola - profesor informatike, predaje word, excel, access,baze podataka, pascal, c, c++.

 

U slobodno vreme bavi se programiranjem web i desktop aplikacija, učesnik mnogih međunarodnih softverskih projekata, aktivno programira u preko 4 programska jezika koristi u radu više od 8 (c, c++, pascal, haxe, as3, c#, java, php, basic, vBasic) programskih jezika .

 

Specialista za optimizovnaje baza podataka i projektovanje informacionih sistema objektno orjentisanim tehnologijama i sa UML projektnim alatima.

 

Milorad Ponjavić

 

Rođen je 1983. godine u Novom Sadu. Završio je Osnovnu školu "Desanka Maksimović" u Futogu, Gimnaziju “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu i "Prirodno-matematički fakultet" u Novom Sadu. Od decembra 2011. godine predaje matematiku u Srednjoj tehničkoj školi u Somboru.

 

Dragan Trkulja

U Somboru je završio Osnovnu školu i Gimnaziju prirodno-matematičkog smera. Diplomirao je u Novom Sadu, na Prirodno-matematičkom fakultetu, smer diplomirani matematičar - usmerenje matematika finansija. Do sada je predavao matematiku u Osnovnoj školi "Nikola Vukićević" i Gimnaziji "Veljko Petrović", a sada je zaposlen u Srednjoj tehničkoj školi u Somboru, sa ukupnih 7 godina radnog staža.
U školskoj 2012/13. godini predaje odeljenjima I-4, I-6, III-2, III-11, IV-1. Odeljenju I-6 (tehničari mehatronike) je i odeljenski starešina.
 

Tamara Mišković

profesor matematike

 

Branislav Ćurčić

-

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Doniraj

Oracle Partner

Baner
Custom Search

Aktivni korisnici

Imamo 14 gostiju na mreži

-So-Web-Hosting.com

Prijava

Baner

Vremenska prognoza


stsbaner1.gif