Srednja tehnička škola Sombor

...regionalni centar tehničkih struka

  • Povećaj veličinu slova
  • Podrazumevana veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Home Obaveštenja Poseta - Mikroe

Poseta - Mikroe

U četvrtak 18.06.2015. godine naši učenici sa profesorima su posetili firmu Mikroelektronika d.o.o. Nakon toplog dočeka od strane g-dina Dušana Bajića i g-dina Srđana Mišića gostima se obratio g-din Nebojša Matić, vlasnik i direktor. Motivacioni govor g-dina Matića je bio uvod u obilazak koji je bio inspirativan za sve prisutne.

 

 


Učenici i profesori su imali priliku da vide proces planiranja, proizvodnje, testiranje i pakovanje gotovih proizvoda ali i kreativne procese u odeljenjima razvoja hardvera i softvera. Kroz kompletan pogon proveo nas je g-din Nemanja Vukašinović operativni direktor i vršilac dužnosti šefa proizvodnje. Naši domaćini su nas veoma prijatno iznenadili i vrednim poklonima koje su podelili svakom učeniku, ali i škola je dobila vredne proizvode Mikroelektronike.


Kako je u pitanju jedna od svetski poznatih i priznatih firmi koje se bave elektronikom, ova stručna ekskurzija je svakako bila korisna i za učenike i za profesore. I učenici i profesori su videli kako se trudom i zalaganjem može postići uspeh bez obzira na zemlju stanovanja i pokazala primer kako treba raditi.

 

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim domaćinima na gostoprimstvu, vrednim poklonima, a najviše na edukaciji kako pojedinac treba da razmišlja i kako jedna ozbiljna kompanija treba da funkcioniše.

 

Doniraj

Oracle Partner

Baner
Custom Search

Aktivni korisnici

Imamo 12 gostiju na mreži

-So-Web-Hosting.com

Prijava

Baner


tehnicka.gif