Srednja tehnička škola Sombor

...regionalni centar tehničkih struka

  • Povećaj veličinu slova
  • Podrazumevana veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Home

„Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlјu srednjoškolaca u Vojvodini“

Srednja tehnička škola je uključena u projekat: „Vannastavna aktivnost ‘Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju srednjoškoloca u Vojvodini’ u školskoj 2014/2015. godini“. Projekat je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu APV i realizuje se u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine.

Projekat podrazumeva održavanje vannastavnih edukativnih radionica u drugim razredima srednjih škola. Radionice će realizovati edukatori (74 edukatora iz 66 srednjih škola/gimnazija u Vojvodini) izabrani na Konkursu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu APV, koji su prošli trodnevnu obuku u Institutu za javno zdravlje Vojvodine. Svaki edukator će održati 14 radionica u minimum dva razreda. Učenici koji budu uključeni u projekat će dobiti Priručnik „Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlјu”.

U STŠ izabrana su dva edukatora: psiholog Bogdan Škorić i pedagoškinja Daniela Vlaisavljević, a radionice će sprovoditi u odeljenjima II-1, II-3, II-4 i II-6. Pored Srednje tehničke škole, na teritoriji grada Sombora u projekat su uključene i Srednja poljoprivredno-prehrambena škola, kao i Srednja ekonomska škola.

 

Doniraj

Oracle Partner

Baner
Custom Search

Aktivni korisnici

Imamo 25 gostiju na mreži

-So-Web-Hosting.com

Prijava

Baner

Vremenska prognoza


stsbaner1.gif